FAQ

Er varer solgt på Redeluxury autentiske?

Hver vare, der er anført til salg på Redeluxury, er blevet godkendt af vores samarbejdspartnere som er internationalt anerkendte eksperter i autencitetsverificering. Varen vurderes af flere eksperter uafhængigt af hinanden i løbet af salgsprocessen. Efterfølgende vurderes varen af Redeluxury.

Derudover samarbejder Redeluxury.com med et internationalt netværk af uafhængige leverandører med ekspertise inden for autencitetsverificering. 

Du vil altid modtage et ægthedsbevis fra os, som er din garanti for, at vi står 100% inde for at din vare er autentisk. 

Redeluxury.com er ikke godkendt, licenseret af eller tilknyttet nogen brandejere.

 

Hvad er produkternes tilstand?

Vi gør altid vores bedste for at være 100% gennemsigtige med varernes stand, men husk at alle varer er vintage eller preloved. Forvent ikke en perfekt vare, når du køber brugte varer. Prisen vil altid afspejle varens stand.

Din tryghed er vigtig for os og vi arbejder hårdt på og gør os meget umage med at være helt gennemsigtige omkring varen og varens tilstand. Derfor er det vigtigt, du ser alle billeder godt igennem og læser beskrivelsen af varen. Du er altid velkommen til kontakte redeluxury@gmail.com, hvis du har spørgsmål til en vare eller ønsker yderligere billeder eller information.  

Meget God: Tasken har minimal eller ingen tegn på brugsslitage. Minimal brugsslitage betyder at tasken fremstår mere eller mindre som ny. Brugsslitagen i denne kategori kan være meget små mærker, ridser etc.

God: Tasken har begrænset til almindelig brugsslitage. Det kan betyde at tasken har små pletter, ridser eller skindet har ”sat sig” folder. En taske i denne kategori, er en taske, der er passet godt på. En brugt taske i meget god stand.

Ok: Tasken har synlige brugslitage. Det betyder at tasken kan have ridser, mærker, pletter etc. Du er ikke i tvivl om at tasken er brugt. Den fejler ingenting, men den er brugt, og det kan ses.

 

Hvordan kan I sælge jeres varer så billigt?

Vi er en mindre webshop og har ikke en fysisk butik eller et showroom. Vi har derfor lavere omkostninger, da vi ikke skal tillægge udgifter til en fysisk butik eller et showroom oveni varernes pris. Vi er desuden meget opmærksomme på ikke at tillægge ekstra omkostninger for vores kunder som f.eks. gavebånd, fine æsker, chokolader, silkepapir osv. 

Alle vores varer er preloved eller vintage og vil derfor bære præg af brug. Varens pris vil altid afspejle varens stand. 

Det er en principsag for os at holde priserne nede og en naturlig del af vores DNA, at det skal være muligt at gøre en god handel! 

 

Hvor kommer varerne fra?

Alle vores tasker er indkøb hos autoriserede og anerkendte forhandlere over hele verden. Du kan derfor være sikker på, at du altid får en 100% verificeret og autentisk vare. 


Kommer varer med original emballage og papirarbejde?

De fleste af vores varer er i vintage eller preloved stand, hvilket betyder, at det kan variere om originale emballager, dust bags, ægthedscertifikater, seriemærkater, manualer og andet papirarbejde medfølger. Beskrivelsen af ​​varen vil altid fortælle, hvilke af ​​disse dele der er inkluderet. Hvis intet er nævnt i beskrivelsen, er ingen af ​​disse dele inkluderet. 

Du vil altid modtage et ægthedsbevis fra os, samt kvittering uanset hvilket tilbehør der ellers er inkluderet.

 

Hvor meget koster fragten?

Redeluxury tilbyder gratis fragt i Danmark. Fragten foretages af DHL, PostNord, DAO m.fl. 

For EU og internationale ordrer tilbyder vi sikker forsendelse via DHL med følgende leveringstid. Til Europa: 1-4 hverdage. Uden for Europa: 3-6 hverdage. Kontakt venligst redeluxury@gmail.com for oplysning om forsendelsens pris.

Alle ordrer, der sendes via DHL, er forsikrede og kan spores. Når din forsendelse er afsendt, vil der blive givet et link til DHL Track & Trace-tjenesten, hvor du kan spore din forsendelse og tjekke leveringsstatus online.

Bemærk venligst, at kunder udenfor EU ved levering, er ansvarlige for eventuelle importafgifter, vare- og serviceafgifter (GST), merværdiafgift (moms), toldgebyrer og enhver anden skat, der kan pålægges ud over den angivne pris.

Leveringsforsinkelser kan opstå på grund af eksterne faktorer som fortoldning. For mere information kontakt os venligst på redeluxury@gmail.com.

 

Hvad er returpolitikken?

Redeluxury tilbyder 14 dages returret på varer købt i webshoppen, såfremt varens plombering ikke er brudt. Plomberingen er den strip med Redeluxury-tag, der sidder på varen når du modtager den. Denne må ikke flyttes, erstattes eller brydes.

Læs mere om returnering og fortrydelsesret i: refusionspolitik

Retur- og fortrydelsesretten gælder ikke varer købt med afdragsordning eller tilbudsvarer, varer med rabatter eller særlige kampagner som f.eks. januartilbud.